Zwembad De Wel vanaf 25 mei weer beperkt geopend

zwembad de wel

Goed nieuws voor waterratten: Zwembad De Wel zal vanaf 25 mei weer beperkt geopend zijn. Het zwembad is vanaf dat moment weer open voor onder andere zwemlessen, banen zwemmen en een groot aantal aquasportlessen. Gezins- en recreatiezwemmen is echter nog niet mogelijk.

De zwemlessen starten zoveel mogelijk volgens het normale rooster. Daarnaast start De Wel met privéles en een oefenuurtje. Ouders/begeleiders hebben hier een bericht over ontvangen”, meldt het Nieuwkoopse zwembad. Om zeker te zijn van deelname, kunnen zwemmers van te voren reserveren via de website van zwembad De Wel. Daar is tevens het tijdelijke rooster te vinden.

ZIE OOK:

Café ’t Woutje: “Het heeft allemaal lang genoeg geduurd”

Het zwembad laat weten dat de coronamaatregelen en de richtlijnen van het RIVM vanzelfsprekend ook in het zwembad van toepassing zijn en daarnaast ook aanvullende maatregelen heeft getroffen.

Zo heeft er tijdens de sluitingsperiode een grote schoonmaak plaatsgevonden, zijn de muren opnieuw geschilderd en zijn de toiletten en douches in het kleedgedeelte vervangen. Ook is er een nieuw gebouwbeheersysteem geïnstalleerd, zodat er in de toekomst ook veilig gezwommen kan worden.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het laatste nieuws van Nieuwkoop in je inbox?