Café ’t Woutje: “Het heeft allemaal lang genoeg geduurd”

cafe t woutje voorzijde

Patrick Groen in ’t Wout vindt dat het allemaal lang genoeg geduurd heeft. Samen met zijn vrouw Sieta neemt hij daarom actie: het terras wordt flink onder handen genomen en de menukaart wordt uitgebreid.  Vanaf 1 juni zal het terras weer geopend zijn voor maximaal 30 personen.

Eerder meldde De Nieuwkoper al dat het Nieuwkoopse café gestart was met het bezorgen van maaltijden, tijdens deze roerige periode. Met succes: “Veel goede reacties motiveert om door te gaan. Het is ook leuk om te horen hoe je klanten genieten van wat we maken. We blijven ook na de corona crisis doorgaan met eten bezorgen en afhalen”, aldus Patrick Groen in ’t Wout.

ZIE OOK:

Intratuin Nieuwkoop verkoopt ‘Nieuwkoopse otters’

Het terras wordt momenteel onder handen genomen. Het is de bedoeling dat men hier vanaf 1 juni weer de gezelligheid op kan zoeken. Het vastgestelde maximum van 30 bezoekers zal wel wat gepuzzel worden: “Per 1 juni geldt een maximum van 30 bezoekers in het café, ‘dat is niet zoals de
zaterdagavonden eruit horen te zien, we zijn aan het kijken hoe we dat voor de jeugd zo leuk en efficiënt mogelijk in kunnen delen”, aldus de eigenaar van het Nieuwkoopse café aan de Dorpsstraat.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het laatste nieuws van Nieuwkoop in je inbox?