Zaterdagavond naar ’t Woutje weer mogelijk ‘op reservering’

cafe t woutje nieuwkoop

Foto: Archief © De Nieuwkoper

Het is binnenkort weer mogelijk: op zaterdagavond naar ’t Woutje op het dorp. Het Nieuwkoopse café laat weten dat het mogelijk is om te reserveren voor zaterdagavonden, naar aanleiding van veel vragen en telefoontjes. Wel is er sprake van een maximum van 30 personen.

“Het is natuurlijk heel leuk om te horen, dat er zoveel mensen naar ’t Woutje toe willen op zaterdagavond, maar door het corona virus zijn we beperkt tot een maxium van 30 personen”, meldt ’t Woutje.

Om iedereen een zaterdagavond in het café aan te bieden is er het volgende bedacht: gegadigden kunnen elke woensdag tot 22.00 uur een bericht sturen naar 06-21364956. Daarin moet het aantal mensen aangegeven worden – met een maximum van 10 personen – en de namen daarvan. 

ZIE OOK

Café ’t Woutje: “Het heeft allemaal lang genoeg geduurd”

‘T Woutje laat weten dat deze regeling geldt tot 1 juli, gezien de regels vanaf dat moment door het kabinet weer herzien worden. Is het mooi weer? Dan is het terras geopend: men kan dan tot 00.00 uur genieten op het vernieuwde terras. Hoewel er niet gereserveerd hoeft te worden, is er ook daar plek voor maximaal 30 personen.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het laatste nieuws van Nieuwkoop in je inbox?