Woning verduurzamen? Gemeentelijk Duurzaam Bouwloket geeft advies

Al eens nagedacht over het verduurzamen van je woning? Financieel is dit namelijk erg interessant. Roep de hulp in van het Gemeentelijk Duurzaam Bouwloket.

Een investering in duurzaam­heidsmaatregelen heeft een hoger rendement dan de rente die je ontvangt over het geld op je spaarrekening. Een duurzame woning betekent een comfortabele, waardevaste woning met lage energielasten.

Vanaf 2050 moet elke woning in Nederland van het aardgas afgesloten zijn en duurzaam verwarmd worden. Als je gaat verbouwen is het dus verstandig om hier rekening mee te houden en de woning hierop voor te bereiden.

Bouwloket

De medewerkers van het gemeentelijk Duurzaam Bouwloket helpen graag bij het maken van de juiste keuzes bij het verduurzamen van je woning. Onafhankelijke adviseurs vertellen hoe je jouw woning comfortabel, energiezuinig, duurzaam en aardgasvrij kunt verbouwen, zodat de woning toekomstbestendig is. Ben je op zoek naar een bedrijf dat de maatregelen voor je kan treffen? Duurzaam Bouwloket helpt je een betrouwbaar bedrijf te vinden.

Stel jouw vraag aan een onafhankelijk adviseur via de helpdesk, 072-7433956 of e-­mail naar info@duurzaambouwloket.nl. Of ontdek de mogelijkheden op de website.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *