Adverteren

Adverteren in Nieuwkoop?

Op Nieuwkoper.nl lezen dagelijks honderden Nieuwkopers het laatste nieuws uit Nieuwkoop. Met actualiteiten, nieuwsberichten en berichten over leuke evenementen hebben bewoners uit Nieuwkoop een sterke affiniteit met de nieuwswebsite.

Op De Nieuwkoper zijn verschillende mogelijkheden om uw bedrijf in Nieuwkoop uit te lichten. Adverteren in Nieuwkoop wordt zo enorm interessant: uw bedrijf is zichtbaar bij elk nieuwsbericht met een banner.


Mogelijkheden voor adverteren in Nieuwkoop

Banners in de zijbalk

Met behulp van een banner kunnen bezoekers uit Nieuwkoop kennis maken met uw bedrijf. De banner kan een mogelijkheid hebben om direct door te linken naar uw website. Zo kunt u specifieke aanbiedingen, boodschappen of bedrijfsactiviteiten direct aan het licht brengen. Bekijk hieronder voorbeelden van enkele banners in de sidebar van de website.

banner adverteren in nieuwkoop

Advertorial nieuwsbericht

Haastig op zoek naar nieuw personeel? Een nieuw assortiment waar u graag mensen in Nieuwkoop van op de hoogte wilt brengen? Laat onze redactie een nieuwsbericht schrijven of lever deze aan. Uw bericht staat een week lang in de specials, zie hieronder een voorbeeld van deze positie.

advertorial adverteren in nieuwkoop


Kosten voor adverteren in Nieuwkoop

Voor de kosten voor het adverteren in Nieuwkoop op De Nieuwkoper kunt u contact met ons opnemen. De kosten zijn onder andere afhankelijk van:

  • De periode dat u wilt adverteren: op bepaalde momenten in het jaar is het bezoek op De Nieuwkoper erg aantrekkelijk voor advertenties.
  • De tijd dat u de advertentie online wilt laten staan: u kunt er voor kiezen om direct voor een heel jaar een bannerpositie in te kopen op De Nieuwkoper. Hiermee bent u maandelijks voordeliger uit.
  • Of u het bericht aanlevert of door ons laat schrijven: u kunt er voor kiezen om het bericht aan te leveren of door ons te laten schrijven. Wanneer u het bericht zelf schrijft zijn de kosten voor adverteren in Nieuwkoop lager.
  • De mogelijkheid om door te klikken naar de website: een banner kan enkel een boodschap bevatten, maar kan ook direct doorlinken naar uw website.
  • Type advertentie: gaat u voor een banner of voor een advertorial op De Nieuwkoper? Beide vormen van adverteren zijn erg interessant voor uw bedrijf in Nieuwkoop.

Kom in contact voor adverteren in Nieuwkoop

De mogelijkheden voor adverteren in Nieuwkoop bespreken? Neem gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier, zodat we jouw bedrijf in Nieuwkoop kunnen uitlichten aan onze bezoekers!

BannerAdvertorial