Uniek: Dineren op je ‘eigen campingplek’ bij Sportcentrum Nieuwkoop

camping dining

Foto: Muriël en Frank proosten alvast. © Sportcentrum Nieuwkoop

Dineren op je eigen campingplek? Het kan binnenkort bij Sportcentrum Nieuwkoop. De parkeerplaats van de Nieuwkoopse sportschool wordt op 27 juni omgetoverd tot een tijdelijke camping. Muriël van Sportcentrum Nieuwkoop werkt hiervoor samen met Frank van De Koning Catering & Events.

Aan het begin van de middag hebben bezoekers de mogelijkheid om de eigen campingplek in te richten. Hierbij kan gedacht worden een camper, partytent of picknicktafel. Later in de middag, vanaf 16.00 uur, is de campingbar geopend en kunnen aanwezigen via WhatsApp een drankje of borrelhapje bestellen.

ZIE OOK:

Zaterdagavond naar ’t Woutje weer mogelijk ‘op reservering’

Om 18.00 uur gaat de Camping Dining van start. Het 3-gangen diner kost € 57,50 per persoon. Dit is inclusief 4 drankjes. Voor kinderen is er een speciaal kindermenu voor € 17,50 per kind, dit is inclusief onbeperkt limonade. Alle gerechten en drankjes worden tot aan de campingplek geserveerd.

Om een campingplek te bemachtigen moet er wel gereserveerd worden. Dit kan door te mailen naar info@dekoning-catering.nl of door te bellen naar 06-22980767.

 


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het laatste nieuws van Nieuwkoop in je inbox?