Uiteten in Nieuwkoop: 8x unieke locaties!

uiteten in nieuwkoop

Een lekker hapje eten in Nieuwkoop? Dat is mogelijk bij diverse restaurants op de meest unieke locaties. Van uiteten aan de Nieuwkoopse Plassen tot aanschuiven in een van de oudste pandjes van Nieuwkoop. In dit nieuwe Eropuit in Nieuwkoop artikel lichten we unieke spots uit voor onvergetelijk uiteten in Nieuwkoop.

Nieuwkoopse plassen
Uiteten bij de Nieuwkoopse Plassen? Dan is Strand Zomer een aanrader. Deze Nieuwkoopse strandtent is direct gelegen aan de prachtige Nieuwkoopse Plassen. Sterker nog: er is zelfs een waar strandje, waardoor het in de zomer ook een hele geschikte locatie is als een van dé uitjes met kinderen in Nieuwkoop.

Naast Strand Zomer is ook Restaurant Tijsterman een tip: bij dit restaurant kun je makkelijk je boot aan de stijger leggen, waarna je zo naar het restaurant loopt. Ditzelfde geldt voor restaurant LKKR Eten & Drinken: je vaart zo het kleine haventje binnen!

ZIE OOK

Restaurant LKKR: ‘We hebben er zin in, laat de zonnestralen maar komen!’

Dorp van Nieuwkoop
Wanneer je opzoek bent naar wat authentieke Nieuwkoopse restaurants voor uiteten in Nieuwkoop, is ‘T Vliegend Paard een tip. De dochter van ‘Kit en Joop’ heeft het restaurant vorig jaar overgenomen. Met succes: het echte Nieuwkoopse restaurant is altijd een gezellig plekje om heerlijk aan te schuiven voor authentieke gerechten. ‘T Vliegend Paard is gelegen aan de Dorpsstraat in Nieuwkoop.

Wie graag wil genieten bij Herberg De Hollandsche Leeuw – gevestigd in het oudste pandje van Nieuwkoop – moet nog even geduld hebben. Het bourgondische restaurant is onlangs overgenomen: de nieuwe eigenaren hebben horeca-plannen met de vestiging, maar hier worden op dit moment nog plannen voor gemaakt.

Trek in wat specialiteiten? Dan is Mandarin een goede tip! Het specialiteitenrestaurant heeft diverse hapjes op de kaart staan waar je van gaat watertanden: van verschillende dim sum gerechtjes tot heerlijke noodle-soepjes.

Online eten bestellen
Tijdens de coronaperiode hebben veel restaurants in Nieuwkoop besloten om ook online bestellen als mogelijkheid te bieden. Wij maakten een compleet overzicht voor eten bestellen in Nieuwkoop tijdens de coronaperiode.

ZIE OOK

Mandarin Nieuwkoop komt met nieuw concept: Dim Sum Festival

Een van de meest populaire restaurants om af te halen of thuis te laten bezorgen is Oliva Nieuwkoop. Je ontdekt bij dit restaurant heerlijke Italiaanse pizza’s, maar ook Turkse lekkernijen. Waar ga jij voor: een Pizza Funghi of een heerlijke kapsalon?

Nieuwkopers worden wel eens Platvissen genoemd. En elke Nieuwkoper kent natuurlijk de gelijknamige cafetaria op het Kennedyplein. De Platvis is onze tip als je op zoek bent naar uiteten in Nieuwkoop, wanneer je gewoon trek hebt in een lekkere snack en dit liever thuis wil opeten. 

Meer restaurants voor uiteten?
Wij hebben een complete gids voor alle bedrijven in Nieuwkoop. In deze gids hebben we ook een speciaal overzicht voor alle restaurants in Nieuwkoop. Bekijk de restaurants op de kaart en navigeer er makkelijk naar toe. Daarbij ontdek je per restaurant het laatste nieuws.

Heb jij nog een tip voor onze Eropuit in Nieuwkoop gids? Laat het ons weten!


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het laatste nieuws van Nieuwkoop in je inbox?