Mandarin Nieuwkoop komt met nieuw concept: Dim Sum Festival

dim sum festival mandarin nieuwkoop

Beeld: © Mandarin Nieuwkoop

Specialiteitenrestaurant Mandarin introduceert een nieuw Dim Sum concept: Dim Sum festival. Volgens het Nieuwkoopse restaurant is het onbeperkt Dim Sum concept niet meer haalbaar, vanwege de corona-richtlijnen van het RIVM. De bekende hapjes van het oude concept zijn aangevuld met nieuwe gerechtjes en worden nu geserveerd op vrolijke bordjes. Elke twee weken zal de Mandarin een nieuw tiental gerechten introduceren.

“Omdat het onbeperkt Dim-Sum concept zoals het eerst was niet haalbaar is aan de hand van de rivm richtlijnen hebben we een vernieuwd/aangepast concept geïntroduceerd genaamd Dim-Sum festival”, meldt de Mandarin aan De Nieuwkoper.  De porties zijn groter dan de Dim Sum gerechtjes, maar kleiner dan van de kaart. “Hierdoor kun je meerdere gerechtjes bestellen, zodat je lekker veel variatie op tafel hebt”, aldus het restaurant op aan de Dorpsstraat in Nieuwkoop.

ZIE OOK

De Mandarin opent later dan 1 juni ‘om hectiek te vermijden’

Naast een nieuw Dim Sum concept komt het restaurant ook met vernieuwing op de kaart: zo zijn er nu ook authentieke noodle soepjes te vinden op de kaart. Ook laat het restaurant weten elke twee weken een feestelijke zomerse cocktail te verzinnen voor op het terras. Op de website van het restaurant is nu een speciale pagina te vinden over Dim Sum Festival.

De Mandarin opent woensdag haar deuren weer voor publiek.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het laatste nieuws van Nieuwkoop in je inbox?