ReumaNederland collecteert vanuit huis

Ook dit jaar heeft ReumaNederland moeten besluiten geen fysieke collecte te houden vanwege corona. Zij kiest nu voor thuiscollecteren. Iedereen kan op die manier een steentje bijdragen.

Normaal gesproken zouden in de week van 22 tot en met 27 maart ruim veertigduizend collectanten langs de deuren gaan. Vorig jaar was de coronacrisis net begonnen, ook dit jaar zit diezelfde crisis collecteren in de weg.

Daarom heeft ReumaNederland haar collectanten gevraagd mee te doen aan de Thuiscollecte. En deze vraag heeft zij ook voorgelegd aan alle andere Nederlanders. Wie zich heeft aangemeld (of aanmeldt) voor de Thuiscollecte ontvangt morgen een sms of een mail met een link naar zijn of haar persoonlijke collectepagina. De link kan vervolgens gedeeld worden via Whatsapp, LinkedIn, Facebook en mail. Op deze manier kan toch wat opgehaald worden voor onderzoek.

Onderzoek

Met de opbrengst van de collecte maakt ReumaNederland namelijk levensveranderend onderzoek en baanbrekende oplossingen voor mensen met reuma mogelijk. Met dit onderzoek wil ReumaNederland de strijd aangaan tegen het remmen van reuma op levens van meer dan 2 miljoen Nederlanders.

Doneren (een bedrag vanaf €1,-) of je aanmelden voor de Thuiscollecte kan via deze link.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?