Ontvang voucher voor jouw creatieve idee rond buitensportmogelijkheden

Om het sport- en beweegaanbod in de openbare ruimte, sportlocaties en/of recreatiegebieden te stimuleren, kunnen organisaties vanaf 7 juli vouchers aanvragen van maximaal 5.000 euro. Organisaties met creatieve ideeën kunnen een aanvraag doen.

Het belang van sport en bewegen voor onze gezondheid is het afgelopen jaar nog duidelijker geworden. De focus op sport en recreatief bewegen dichtbij – het liefst vanaf de voordeur – is extra belangrijk geworden. Door de coronacrisis was sporten in verenigingsverband minder mogelijk waardoor veel mensen (te) weinig bewogen.

De provincie Zuid-Holland en Team Sportservice slaan de handen ineen met de ‘Voucherregeling beweegvriendelijke leefomgeving’. De regeling is bedoeld om sporten en bewegen in de buitenruimte te stimuleren.

Organisaties en verenigingen

Met name gemeenten, (sport)organisaties, sport- en wijkverenigingen en stichtingen met creatieve ideeën worden opgeroepen om een aanvraag te doen. Vouchers worden uitgereikt met een maximum van 5.000 euro per aanvraag. Per aanvraag is er een maximum van 2.500 euro voor hardware en een maximum van 2.500 euro voor software.

Organisaties kunnen vanaf 7 juli 2021 een aanvraag indienen via www.teamsportservice.nl. De termijn sluit zodra er 150 aanvragen binnen zijn, of als dat aantal niet gehaald wordt, op 28 juli.

Meer informatie staat op en een aanvraag doen:

www.teamsportservice.nl/voucherregeling


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?