Online presentatie op 23 februari over plannen Centrumlocatie Nieuwveen

bouwbedrijven in nieuwkoop

Aan de A.H. Kooistrastraat in Nieuwveen komen veertig tot vijftig sociale huurappartementen voor één- en tweepersoonshuishoudens voor senioren en starters. Na uitgebreide participatie presenteert de gemeente dinsdag 23 februari om 19:30 uur via Microsoft Teams het stedenbouwkundig plan en het beeldkwaliteitsplan. 

Woningstichting Nieuwkoop (WSN) ontwikkelt samen met Gemeente Nieuwkoop het terrein aan de A.H. Kooistrastraat in het centrum van Nieuwveen, de ‘Centrumlocatie Nieuwveen’.

Het stedenbouwkundig plan en het beeldkwaliteitsplan zijn met uitgebreide participatie tot stand gekomen. De bijeenkomsten werden steeds druk bezocht en inwoners leverden met grote betrokkenheid en enthousiasme een constructieve en opbouwende inbreng. Zo is toegewerkt naar een afgewogen en breed gedragen resultaat. Dat resultaat is vastgelegd in het stedenbouwkundig plan.  

De aanmeldtermijn voor de online presentatie is gesloten, maar wellicht kun je er nog een mailtje aan wagen via wonen@nieuwkoop.nl (ten name van Jacqueline van der Salm).


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?