Nieuwe films in juli in theater Kaleidoskoop

kaleidoskoop nieuwkoop

In juli kunnen we weer genieten van nieuwe films in theater Kaleidoskoop. Het Nieuwkoopse theater vertoont komende maand de films ‘De Liefhebbers’ en ‘Penoza, De Final Chapter’. Kaleidoskoop hanteert vanzelfsprekend de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Let op: er mogen dus maximaal 30 personen in de filmzaal aanwezig zijn. Reserveren is noodzakelijk.

Vanaf juni heeft het filmhuis haar deuren weer geopend. Met succes: “Het enthousiasme van de bezoekers van de juni-films in Filmhuis Kaleidoskoop was groot. Alle voorstellingen waren uitverkocht!”, aldus Kaleidoskoop.

Ook komende maand staan er weer twee films gepland. Op vrijdag 3 juli is de Nederlandse film ‘De Liefhebbers’ te zien, een tragikomische film met onder andere Jeroen Krabbé en Beppie Melissen in de hoofdrol.Twee weken later, op vrijdagavond 17 juli, wordt de film ‘Penoza, De Final Chapter’ vertoond. Deze Nederlandse misdaadfilm sluit de vijf seizoenen van de TV-serie Penoza af. 

ZIE OOK

Theater Kaleidoskoop opent haar deuren weer

Een kaartje voor de film kost € 10, dit is inclusief een pauzedrankje. De aanvang van de films is om 20.15 uur. Hoewel het Nieuwkoopse filmhuis nu weer geopend is, zijn er wel wat zaken veranderd. Zo mogen er maximaal 30 personen aanwezig zijn, is  online reserveren verplicht en is de entree verplaatst naar de zijkant van het gebouw.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?