Goedemorgen! Zwaan geniet van avondzon

Mariëlle Hanoeman uit Ter Aar weet de schoonheid van Nieuwkoop en omgeving oogverblindend mooi vast te leggen. Op Instagram post zij bijna dagelijks foto’s onder de naam ‘my_mobile_pictures_from_nl’ waarvan velen genieten.

De Ter Aarse trekt er graag op uit om in Ter Aar en de omliggende dorpen sprookjesachtige uitzichten en taferelen te spotten én vast te leggen. Zeker bij zonsopkomst en zonsondergang toont de wereld zijn schoonheid, bewijst zij met haar foto’s.

De foto die wij voor vanmorgen gekozen hebben, is van een zwaan die rustig rond dobbert in een brede boerensloot tussen de weilanden net buiten Ter Aar. De vleugels iets omhoog om de fotograaf te waarschuwen niet te dichtbij te komen.  De ondergaande zon weerkaatst in het licht gerimpelde water, erboven een prachtige lucht.

Typisch Hollands

Op Instagram heeft Hanoeman inmiddels 953 volgers. Veel van hen genieten van haar typisch Hollandse foto’s die eigenlijk on-Hollands mooi zijn. De Goedemorgen!-reeks op De Nieuwkoper zal zeker vaker haar pareltjes plaatsen.

GISTEREN: 
Goedemorgen!-diavoorstelling: Blauwe reiger verorbert Amerikaanse rivierkreeft


Jouw foto op De Nieuwkoper?
Ook jouw foto’s zijn welkom. Van de natuur met zijn mooie vergezichten, dieren of groen. Van spelende kinderen, wandelaars, fietsers, kerken, monumenten; ’s morgens, ’s middags of ’s avonds genomen. Alles is welkom. Slechts een paar voorwaarden; de foto moet gemaakt zijn in gemeente Nieuwkoop én hij moet liggend zijn (meer breed dan hoog).

Stuur jouw foto naar redactie@nieuwkoper.nl. Daarbij ontvangen wij graag een stukje achtergrond of een overdenking. En de locatie.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?