Bruggebuurt Nieuwkoop 2020: alles wat je moet weten!

bruggebuurt 2020 nieuwkoop

Ook in 2020 staat er weer een spetterend Bruggebuurt feest in Nieuwkoop te wachten. Doordat veel inwoners hun vakanties en andere activiteiten niet tijdens Bruggebuurt willen plannen, heeft De Nieuwkoper alvast onderzoek gedaan en zet op een rij wat we kunnen verwachten van Bruggebuurt 2020 in Nieuwkoop. 

Bruggebuurt Nieuwkoop datum 2020

Uit onderzoek van de Nieuwkoper blijkt dat er 27 november 2019 toestemming is verleend aan de aanvraag voor het schenken van alcoholhoudende dranken tijdens het evenement Bruggebuurt. Daarbij is ook de datum gepubliceerd: van 27 t/m 29 augustus 2020 vindt Bruggebuurt dit jaar plaats in Nieuwkoop. Ook is hierin de locatie benoemd: het terrein naast de Fleurstraat, waar elk jaar het evenement gehouden wordt met onder andere een feesttent en een kermis.

Bruggebuurt programma 2020

Over het programma van Bruggebuurt 2020 is nog niets bekend gemaakt. Wel zal dit in lijn der verwachting aansluiten op het programma van 2019. Dit is wat we kunnen verwachten op de verschillende dagen.

Donderdag 27 augustus

Waarschijnlijk zal rond het middaguur de kermis officieel geopend worden op het terrein. In de vorige jaren was dit rond 15.00 uur ’s middags, wat in 2020 waarschijnlijk hetzelfde zal zijn. Wellicht is er net als vorig jaar in het begin van de avond een hardloopwedstrijd en zal er in de feesttent een bandje optreden ’s avonds.

Vrijdag 28 augustus

Vorig jaar vonden er op vrijdag verschillende kinderactiviteiten plaats tijdens Bruggebuurt. Zo werd er geschminkt en hingen leden van het Bruggebuurt feest traditiegetrouw een hengeltje tijdens de viswedstrijd op de dijk. Het is te verwachten dat er rond het avondeten weer een vierkamp plaatsvindt, waarna het feest losbarst in de tent.

Zaterdag 29 augustus 

Zal er ook dit jaar een vrijmarkt georganiseerd worden in de straten rondom het evenemententerrein van Bruggebuurt? Het is in ieder geval te verwachten dat er ook weer een fietscross plaatsvindt, waarbij later in de middag de prijsuitreiking plaatsvindt. Uiteraard zal de tent waarschijnlijk ’s avonds weer de plek zijn om lekker te genieten van het feestspektakel in Nieuwkoop. Zaterdag 29 augustus is tevens de laatste dat van Bruggebuurt 2020 in Nieuwkoop.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het laatste nieuws van Nieuwkoop in je inbox?