Bedankkaartje voor Jumbo Nieuwkoop team van vrouw die voor de super een nare val maakte

Een klant van Jumbo Nieuwkoop bedankte haar supermarkt afgelopen week voor hun hulp. De vrouw was een tijdje geleden voor de deur van de supermarkt op het Kennedyplein gevallen. Medewerkers van Jumbo kwamen direct in actie.

De vrouw kwam ongelukkig ten val en brak, bleek na controle, haar bekken. Vanwege de geboden hulp sprak zij haar dank voor het Jumbo-team uit met een bedankkaartje: “In het afgelopen jaar zijn er maar weinig dingen geweest waar ik echt blij om geworden ben, maar één ding zal ik niet gauw vergeten. De hulp die jullie mij hebben gegeven nadat ik voor de deur was gevallen. Zoveel aandacht, praktische hulp, oog voor detail, zelfs mijn man hebben jullie opgehaald. Héél, héél hartelijk dank. Helaas ben ik er zelf niet zo goed van afgekomen als ik eerst dacht, ik heb mijn bekken gebroken. Krijg dus weer veel lieve hulp, maar dan uit een andere hoek. Nogmaals dank en vriendelijke groet.”

Jumbo Nieuwkoop was erg content met de kaart. Het team heeft bij mevrouw een beterschapspakket thuis bezorgd en wenst haar heel veel sterkte met het herstel.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het laatste nieuws van Nieuwkoop in je inbox?