Bakker & De Vos opent Medipoint uitleenpunt in Ter Aar

Gezondheidscentrum De Aar in Ter Aar waarin Bakker & De Vos een Medipoint uitleenpunt opent. Foto: Anke Steffers

In Gezondheidscentrum De Aar aan de Aardamseweg 73 in Ter Aar opent maandag 1 maart een nieuw uitleenpunt van Medipoint voor hulpmiddelen.

Medipoint is de grootste aanbieder van zorg- en welzijnsproducten in Nederland. Je kunt bij het Medipoint terecht met al je zorgvragen over een groot aantal hulpmiddelen. Op www.medipoint.nl vind je meer informatie.

Samenwerking

Het uitleenpunt is opgezet vanuit de samenwerking tussen Bakker & De Vos Centrum voor bewegen en gezondheid en Medipoint. Het uitleenpunt komt in Gezondheidscentrum De Aar waar, naast de fysiotherapiepraktijk van Bakker & De Vos, ook de huisarts, de podotherapeut, de oefentherapeut Cesar, de medisch pedicure, ActiVite thuiszorg en de verloskundige hun praktijk hebben.

Bij het uitleenpunt kun je, zonder afspraak, verschillende kleine hulpmiddelen zoals een rolstoel, bedverhogers, toiletstoel en drempelhulpen ophalen of retourneren tijdens de volgende openingstijden: maandag, dinsdag en woensdag van 9:00 tot 15:00 uur en donderdag en vrijdag van 9:00 tot 13:00 uur.

Nader advies

Mogelijk heb je nader advies nodig omtrent het gebruik van hulpmiddelen. In dat geval is het mogelijk een afspraak te maken met de ergotherapeut. Deze kan, samen met jou, bekijken welk hulpmiddel het meest geschikt is in jouw situatie. Hiervoor kun je contact opnemen met Bakker & De Vos via 0172-575261 of 0172-603195, via info@bakkerendevos.nl of een WhatsApp bericht naar 06-57821791. Even binnenlopen in Ter Aar op bovengenoemde tijden kan ook.

Lees ook: Bakker & De Vos: “Ergotherapie, ook voor u!”


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?