Afkoelen in Nieuwkoop: 5 tips voor verkoeling!

afkoelen in nieuwkoop

Het wordt snikheet de komende dagen. Met een temperaturen boven de 30 graden Celsius is het slim om lekker de verkoeling op te zoeken. Maar waar kun je naartoe? Zo is een frisse duik in de Nieuwkoopse Plassen is helaas niet mogelijk, gezien Omgevingsdienst Midden-Holland een negatief zwemadvies heeft afgegeven. Onze Eropuit-redactie zet 5 tips op een rij waar je nu wél verkoeling kunt zoeken.

Haal een lekker ijsje! Met lekker weer kan een verfrissend ijsje natuurlijk niet ontbreken. Wist je dat de Platvis op het Kennedyplein een ontzettend ruim assortiment ijsjes heeft. Zelfs softijs-to-go, zodat je het lekker mee kunt nemen.

Geen trek in ijs? Dan kan een verfrissend drankje natuurlijk ook een goede vorm van verkoeling zijn. Hoewel we helaas geen verfrissende duik in de Nieuwkoopse Plassen kunnen nemen, kunnen we natuurlijk wel plaatsnemen onder een parasol op het terras van Strand Zomer Nieuwkoop. Leuk om te weten: vandaag deelde de Nieuwkoopse strandtent dat haar lievelings dessert Semifreddo Pistache weer terug is van weggeweest. Smullen maar.

Blijf je liever thuis? Maak dan een verkoelend paradijs van je achtertuin. Bij Intratuin Ter Aar hebben ze heel veel artikelen om je achtertuin om te toveren tot een waterparadijs. Wat dacht je van een lekker zwembad en een ventilator voor op de buitentafel?

ZIE OOK

Uitjes met kinderen in Nieuwkoop: 7x kidsproof plekken!

‘S avonds een lekker hapje eten? Dan is binnen dineren natuurlijk een no-go met dit warme weer. Gelukkig heeft de Mandarin in Nieuwkoop rekening gehouden met drukte: het restaurant in Nieuwkoop heeft haar terras tijdelijk verruimd op het Reghthuysplein. Op die manier kun je ook nog eens op een unieke plek dineren.

ZIE OOK

Vissen in Nieuwkoop: dit moet je weten!

En natuurlijk is het op de Nieuwkoopse Plassen ook zonder een plons in het water goed vertoeven. Huur een bootje bij bijvoorbeeld Nikano Botenverhuur in Noorden en volg een heerlijke vaartocht door het rustgevende plassengebied.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?