Zonnebloem Nieuwveen zet drie trouwe vrijwilligers in de bloemetjes

Diny en Tanja zijn al 30 jaar actief voor De Zonnebloem. ©Zonnebloem afdeling Nieuwveen

De Zonnebloem afdeling Nieuwveen kan al dertig jaar lang een beroep doen op vrijwilligers Tanja en Diny. Deze week kregen zij voor hun jarenlange inzet een boeket bloemen. In december werd José ook al in het zonnetje gezet vanwege dertig jaar trouwe dienst.

Ontelbare bezoekjes hebben de drie dames afgelegd bij Nieuwveners die wat extra aandacht nodig hebben. Daarnaast zijn Tanja en Diny beiden actief bij het organiseren van Zonnebloem-activiteiten. En ze zijn er zeker nog niet klaar mee. 

Ook al was het geen officieel jubileum, een bloemetje van het bestuur was natuurlijk wel gepast bij zoveel ‘dienstjaren’.

Nog eens 30 jaar
José de Kuijper ©Zonnebloem Nieuwveen

In december van het vorige jaar zette het bestuur van de Nieuwveense afdeling van De Zonnebloem José de Kuijper in de bloemetjes. Op 15 december 1990 begon zij namelijk als vrijwilligster bij De Zonnebloem Nieuwveen. En ze is na 30 jaar nog steeds actief.

Ook in haar geval kon er geen officieel en feestelijk jubileum van gemaakt worden. Normaal worden de vrijwilligers die jubilea bereiken in een medewerkersvergadering gehuldigd. Het bestuur zorgde daarom dat José op 15 december een mooi boeket bij haar thuis ontving.

www.zonnebloem.nl/nieuwveen


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?