Wielrenner mishandelt jonge fietser op Westkanaalweg

mishandeling westkanaalweg wielrenner

Vanmorgen heeft er op de Westkanaalweg in de richting van Alphen aan den Rijn een mishandeling plaatsgevonden. Een jongen op een fiets kreeg een klap tegen het hoofd van een passerende wielrenner. De politie is op zoek naar getuigen van het incident en deelt een signalement van de wielrenner.

Twee jongens fietsten rond 7.45 uur over de Westkanaalweg, toen er ter hoogte van huisnummer 60 vanuit tegengestelde richting een wielrenner aan kwam fietsen. Deze riep de jongens toe opzij te gaan, wat zij gedaan zouden hebben door achter elkaar te gaan fietsen.

Op het moment van het passeren van de wielrenner, sloeg deze tegen het hoofd van een van de jongens. Een van de jongens viel hierdoor met zijn fiets. De wielrenner is niet gestopt en is weggefietst.

Lees ook: Politie zoekt getuigen van auto-inbraak op de Beethovenlaan

“Wij zijn op zoek naar eventuele getuigen van dit incident en uiteraard naar de betreffende wielrenner.” meldt de politie vanmiddag op social media. Gezien het rond het tijdstip nog donker was, deelt de politie een summier signalement van de wielrenner:

  • Getinte huid
  • Droeg een muts
  • Droeg een groen/blauw wielrennerspak
  • Reed op een racefiets

Getuigen kunnen zich melden via een privébericht naar Politie Kaag & Braassem op Facebook of door te bellen naar 0900-8844. Dit kan ook anoniem via Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

 

nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?