Vodafone: ‘Problemen zendmast uiterlijk 20 april verholpen’

vodafone zendmast ter aar

Foto: Ter illustratie, Pixabay

Begin april is er langs de Westkanaal een nieuwe Vodafone zendmast geplaatst. Sinds dat moment ervaren veel Vodafone gebruikers problemen met de internetverbinding. Vodafone heeft nu aan de gemeente laten weten dat de problemen uiterlijk maandag 20 verholpen zouden moeten zijn.

Het is nog even doorbijten voor Vodafone gebruikers die op dit moment vaak problemen ervaren met hun internetverbinding. De problemen – als gevolg van het plaatsen van een nieuwe zendmast – zullen hoogstwaarschijnlijk maandag 20 april verholpen zijn.

Althans, dat heeft het telecombedrijf aan de gemeente laten weten: “Vodafone liet aan ons weten het probleem uiterlijk maandag 20 april te hebben verholpen. Vodafone vindt het vervelend dat mensen in deze tijd geen gebruik kunnen maken van goede internetverbinding en is hard op zoek naar een tijdelijke oplossing in de vorm van een mobiele zendmast”, aldus gemeente Nieuwkoop.

ZIE OOK:

Opnieuw drukte van jewelste bij de Milieustraat in Nieuwveen

Vodafone laat ook aan de gemeente weten het vervelend te vinden dat mensen in deze tijd geen gebruik kunnen maken van een goede internetverbinding. Er wordt nu hard op zoek gegaan naar een tijdelijke oplossing in vorm van een mobiele zendmast.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het laatste nieuws van Nieuwkoop in je inbox?