Vanaf maandag mogelijk: eten afhalen bij restaurant LKKR

lkkr nieuwkoop valentijnsdag

Vanaf maandag kan eten en drinken afgehaald worden bij restaurant LKKR. Later in de week zal het Nieuwkoopse restaurant ook een contactloze bezorgdienst starten. Naast de afhaal en bezorg mogelijkheden treft LKKR ook extra maatregelen vanwege het Coronavirus voor degenen die wel gezellig komen eten.

Bij de aankondiging van de afhaalmogelijkheden spreekt restaurant LKKR over een bijzondere periode: “Het is een bijzondere periode die we meemaken en tegemoet gaan. Het coronavirus heeft grote gevolgen voor de samenleving en met name ook op de horecabranche waarin wij actief zijn”.

LEES OOK:
Café ‘T Woutje scherpt regels aan: ‘We desinfecteren glazen extra’

Naast het introduceren van de mogelijkheid om eten en drinken af te halen, zal er later volgende week ook een contactloze bezorgdienst gestart worden. Het restaurant laat weten ieders keuze te respecteren: “Wij respecteren ieders keuze als u niet uit eten gaat maar hebben ook extra maatregelen getroffen als u wel gezellig komt eten”, aldus LKKR op Facebook.

Er is een speciaal menu op touw gezet, wat geldig is vanaf maandag 16 maart. Bekijk het bericht inclusief het menu in onderstaand Facebook-bericht.

LKKR @ HOME – afhalen en bezorgen!Vanaf maandag a.s. heeft u de mogelijkheid om eten & drinken af te halen bij LKKR….

Posted by LKKR eten & drinken on Saturday, March 14, 2020


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het laatste nieuws van Nieuwkoop in je inbox?