Vacature: Meewerkstage bij lokale nieuwswebsite De Nieuwkoper

meewerkstage communicatie nieuwkoop

Op zoek naar een interessante communicatie- of journalistieke meewerkstage bij jou in de omgeving? Dan is deze stage-mogelijkheid bij De Nieuwkoper misschien wel wat voor jou. Tijdens deze periode heb je alle vrijheid om mee te werken aan de nummer één nieuwswebsite voor Nieuwkoop en omstreken. Doe ontzettend veel ervaring op: van het schrijven van redactionele stukken tot het onderzoeken van spraakmakende verhalen. 

Klim jij graag in de pen? Ga jij graag op onderzoek uit? Dan is deze vacature voor jou weggelegd. Vanaf december 2019 is de redactie van De Nieuwkoper op zoek naar versterking en is er een openstaande vacature voor een stagiair Journalistiek of Communicatie. Meer weten over deze stage? Stuur dan een mailtje naar redactie@nieuwkoper.nl.

Lees ook: Keurslager van Wijk zoekt medewerker voor zaterdagen

De Nieuwkoper is uitgegroeid tot dé lokale nieuwswebsite van de gemeente Nieuwkoop. Met duizenden lezers per dag heeft De Nieuwkoper een enorm bereik in de gemeente. De Nieuwkoper is een initiatief van Smart Brothers, maar opereert onafhankelijk.


Elke zaterdag het laatste nieuws van Nieuwkoop in je inbox?