Uitreiking van Koninklijke Onderscheidingen vindt alsnog plaats in gemeentehuis

gemeente nieuwkoop

Er vindt alsnog een daadwerkelijke uitreiking van de Koninklijke Onderscheidingen plaats. Op advies van de minister heeft burgemeester Robbert-Jan van Duijn dit besloten. De uitreiking vindt op vrijdag 3 juli plaats in het gemeentehuis. De onderscheidingen worden echter niet opgespeld: het etui met de onderscheiding daarin wordt enkel overhandigd. 

De bijeenkomst vindt plaats in de raadzaal van het gemeentehuis in Nieuwveen. Inloop van de bijeenkomst is om 10.15 uur, de toespraak en de daadwerkelijke uitreiking vinden plaats om 10.30 uur. Kun je de bijeenkomst niet bijwonen? Dan kun je deze ook online volgen: de gemeente meldt dat er op hun website een linkje komt te staan in de ochtend van 3 juli.

ZIE OOK

Jaarlijkse Lintjesregen: deze inwoners kregen vanmorgen een telefoontje van de burgemeester

Op 24 april nam Robbert-Jan van Duijn online of telefonisch contact op met inwoners die benoemd waren als Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Eerder zette De Nieuwkoper deze inwoners op een rij: Frans Dobbe, Peter Groen, Harrie Knoop, Marieke van de Weele-Houdijk en André Wijfjes. De burgemeester was genoodzaakt om dit telefonisch of online te doen, vanwege het coronavirus.

ZIE OOK

Ook lintjesregen bij de Brandweer Nieuwkoop


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?