!Triggr start met buitenyoga op vrijdagmorgen

Docent Mathilde zit klaar voor de ontvangst van haar leerlingen. ©Stichting !Triggr

Stichting !Triggr is gestart met buitenyoga. Op het kunstgrasveld van TAVV in Ter Aar kunnen de deelnemers tot en met september elke vrijdagmorgen hun matje uitrollen.

“Vrijdagmorgen, even voor half 9. Hoewel het nog wat frisjes is, druppelen de eerste deelnemers binnen. Docent Mathilde wacht bij (kunstgras)veld 2 van TAVV in het strafschopgebied de deelnemers op. Ondertussen worden de zwarte korrels op kunstgrasveld 1 met een tractor verspreid. De yogacursisten laten zich niet afleiden en gaan onverstoorbaar door met hun oefeningen. Mathilde is wel wat gewend. Ze geeft ook les bij de Zegerplas in Alphen aan den Rijn. Daar lopen de hardlopers en wandelaars vlak langs je heen.”

Een sfeerbeeld van de eerste buitenyogales. En de deelnemers zijn enthousiast. “Heerlijk, buitenyoga, wat een goed idee!” klinkt het. “Vermoedelijk houden we de buitenyoga nog wel even vol.”

De buitenyogalessen zijn op vrijdag van 9:30 tot 10:45 uur en gaan door tot en met eind september in Ter Aar. Meedoen? Aanmelden kan via www.triggr.nu/agenda, door te mailen naar info@triggr.nu of te bellen of WhatsAppen naar 06-23071268.


Jouw bericht op De Nieuwkoper?
Mail jouw persbericht naar redactie@nieuwkoper.nl en maak kans op plaatsing op deze populaire website. Het liefst met een liggende foto (breder dan hoog).


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?