Toneelvereniging De Plankenridders treedt op met blijspel ‘Alle ballen op Bertha’

toneelvereniging de plankenridders alle ballen op bertha

Foto: © Toneelvereniging De Plankenridders

Toneelvereniging De Plankenridders zal dit seizoen drie avonden het avondvullende blijspel ‘Alle ballen op Bertha’ in het Dorpshuis van Aarlanderveen opvoeren: op 23, 29 en 30 november. Ook in Nieuwkoop kan men genieten van een avondje ouderwets lachen: het blijspel is op 18 januari 2020 te zien in Theater Kaleidoskoop in Nieuwkoop.

Bertha Wolters is de eigenaresse van de sjofele stamkroeg De Warme Bal. Hier ruikt het naar oud frituurvet. Haar neef, de geldschieter, deelt haar telefonisch mede, dat hij de volgende dag op bezoek komt. Om elke maand geld van hem te lenen heeft Bertha hem steeds verteld, dat haar kroeg een goedlopend, zeer exclusief restaurant is. Ze raakt in paniek, want binnen 24 uur moet ze haar kroeg dus omtoveren tot zo’n restaurant, want anders moet ze De Warme Bal sluiten. Gaat haar dit lukken?

Lees ook: ‘De Bok Gaat Los’ bij Herberg De Hollandsche Leeuw

Wilt u een avondje ouderwets lachen, dan moet u beslist dit toneelstuk zien“, aldus de toneelvereniging uit Aarlanderveen. De entree bedraagt € 7,- per persoon. Het blijspel begint om 20.00 uur, vanaf 19.30 uur is de zaal geopend. Aansluitend is er ‘de befaamde’ verloting en kunnen bezoekers napraten onder het genot van een hapje en drankje.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?