Toeristische website Ontdeknieuwkoop.nl bestaat vier jaar

ontdeknieuwkoop.nl 4 jaar jarig

Toeristische website Ontdeknieuwkoop.nl bestaat precies vier jaar. De website staat sinds de introductie vol met allerlei leuke dingen die er te doen zijn in Nieuwkoop. Op social media heeft Ontdeknieuwkoop.nl in vier jaar tijd inmiddels een flinke fanbase opgebouwd met gezamenlijk zo’n 3500 volgers. In de vier jaar bezochten ongeveer een kwart miljoen bezoekers de website.

Vier jaar geleden werd Ontdeknieuwkoop.nl geïntroduceerd. Het platform staat sindsdien vol met agendapunten en nieuwsberichten over evenementen en berichten van lokale ondernemers. Hoewel de website met name gericht is op publiek buiten Nieuwkoop, is Ontdeknieuwkoop.nl ook door inwoners van de gemeente Nieuwkoop een veel bezochte website.

ZIE OOK:

Gemeente Nieuwkoop: ‘Vaar alleen of met mensen uit eigen huishouden’

Op social media staat het platform stil bij enkele interessante feitjes.  Zo trok de website een kleine kwart miljoen websitebezoekers in haar vierjarig bestaan. In die periode werden er ook meer dan 400 nieuwsberichten geplaatst en maar liefst 1145 Facebookberichten. Op Instagram was dit nog meer: 3468 stories.

Dat Ontdeknieuwkoop.nl geliefd is onder groot publiek, blijkt uit de cijfers op social media. Op Facebook heeft het platform  2.200 volgers, Instagram volgt met ruim 1.200 volgers. 

Namens de redactie feliciteren wij Ontdeknieuwkoop.nl met haar vierjarig bestaan.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het laatste nieuws van Nieuwkoop in je inbox?