Op kerstavond, eerst of tweede kerstdag dineren in een restaurant? In Nieuwkoop kun je bij verschillende restaurants terecht. Diverse restaurants in Nieuwkoop zijn speciaal tijdens Kerst geopend en hebben zelfs een speciaal kerst-menu. In dit artikel zetten we tips voor uiteten in Nieuwkoop tijdens Kerst op een rij.

Specialiteitenrestaurant Mandarin: op kerstavond geopend
Ondanks dat kerstavond – op 24 december – dit jaar op een dinsdag valt, is Specialiteitenrestaurant Mandarin gewoon geopend. Dit laat het restaurant aan de Dorpsstraat weten via social media.

Restaurant Tijsterman: kerstbrunch en -diner op eerste en tweede kerstdag
Bij Restaurant Tijsterman kan er ook gesmuld worden tijdens kerst. Op eerste en tweede kerstdag kun je genieten van een speciale kerstbrunch en -diner. Je dient wel online te reserveren om een tafel te bemachtigen.

Bistro de Eerste Aanleg: speciaal kerstmenu op tweede kerstdag
Genieten van heerlijke voorafjes, een op de huidgebakken snoekbaars én verrukkelijk kerstdessert toe? Dan kun je aanschuiven bij Bistro de Eerste Aanleg. De Nieuwkoopse bistro is vanaf 16.00 uur geopend en heeft een speciaal kerstmenu op tweede kerstdag. Reserveren kan via 0172-571381

Zie ook: Kerstagenda Nieuwkoop 2019

Thuis Nieuwkoop: kerstavond en tweede kerstdag geopend
Bij restaurant Thuis Nieuwkoop gelden er speciale openingstijden, tijdens kerst. Hoewel het restaurant op tweede kerstdag haar deuren gesloten houdt, zijn ze wel op kerstavond en tweede kerstdag van 16.00 tot 22.00 uur geopend.

VOLGEBOEKT | Bistrobar ’t Leeuwtje: Kerstbrunch op 22 december
Hoewel het nog geen kerstavond of kerst is, staat 22 december wel in het teken van kerst bij Bistrobar ’t Leeuwtje. Het restaurant in Noorden organiseert een speciale kerstbrunch van 11.00 tot 14.00.

VOLGEBOEKT | ‘T Vliegend Paard: Kerstdiner en livemuziek op tweede kerstdag
Bij ‘T Vliegend Paard aan de Dorpsstraat in Nieuwkoop belooft het op tweede kerstdag ook een gezellige avond te worden. Tijdens een speciaal kerstdiner kan men genieten van livemuziek van zangeres Aleida samen met Martijn.

VOLGEBOEKT | Restaurant LKKR: kerstdiner op eerste en tweede kerstdag
Niet één, maar twee kerstdagen opent restaurant LKKR eten & drinken haar deuren. Er is wordt een lekker kerstdiner geserveerd, een 5, 6, 7-gangen menu.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het laatste nieuws van Nieuwkoop in je inbox?