Timmerdorp Nieuwkoop in laatste week vakantie

©Facebook Timmerdorp Nieuwkoop

Eind augustus 2020 was het stil aan de Bernhardlaan in Nieuwkoop. Maar gelukkig ziet het ernaar uit dat Timmerdorp Nieuwkoop dit jaar wel kan doorgaan. De kinderweek is gepland voor maandag 23 tot en met donderdag 26 augustus.

Omdat al duidelijk is dat de organisatie rekening moet gaan houden met enkele regels die zullen blijven gelden vanwege corona zijn er enkele aanpassingen. Zo is het Timmerdorp dit jaar alleen voor kinderen die nu in groep 5, 6, 7 en 8 zitten. Alleen kinderen die wonen en/of naar school gaan in Nieuwkoop en Noorden mogen meedoen. Op het terrein is geen bezoek toegestaan. Dus er kan niet gekeken worden bij de hutten en ouders zijn niet toegestaan bij de kraampjes en playbackshow . Al houdt de organisatie nog wel een slag om de arm, want wellicht mag er eind augustus meer. “Dat maken we de week van tevoren bekend”, schrijft zij op haar Facebookpagina. De inschrijving is van 7 tot 14 juli en gebeurt volledig digitaal.

“Vrijwilligers hebben we hard nodig die week. De inschrijving voor hen opent dus ook spoedig. Maar we proberen zo min mogelijk wisselingen en risico’s te nemen dus de verdere uitwerking daarover volgt. Ook kunnen we veel hulp in ondersteuning gebruiken, zoals sponsoring en materiaal. Mail hiervoor naar info@timmerdorp-nieuwkoop.nl.”

www.timmerdorp-nieuwkoop.nl


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?