Teuntjesbrug Nieuwkoop 12 april ’s morgens dicht

De Teuntjesbrug in Nieuwkoop, gelegen tussen Dorpsstraat 187 en 189, is maandag 12 april in de ochtend afgesloten voor alle verkeer.

Groot verkeer reed onlangs de bovenbouw van de Teuntjesbrug aan. Dit is niet de eerste keer, het gebeurt zelfs met enige regelmaat. Groot verkeer moet precies in het midden van de Teuntjesbrug rijden om te voorkomen dat zij de bogen in de bovenbouw raakt. Daarom wordt belijning op de brug aangebracht die het grote verkeer naar en over het midden van de brug leidt.

Maandag herstelt gemeente Nieuwkoop de bestrating bij de Teuntjesbrug. Hierop wordt op een later moment de belijning aangebracht. Aannemingsbedrijf J. van Ingen BV voert de werkzaamheden uit. De weg is afgesloten van 7:00 tot 13:00 uur voor al het verkeer (ook fietsers en voetgangers). Later deze week brengt de gemeente de belijning aan op de brug. Hiervoor is geen afsluiting nodig. Tot slot moet de boog worden teruggeplaatst aan de bovenbouw van de Teuntjesbrug. Deze werkzaamheden worden later in april uitgevoerd. Hiervoor is geen afsluiting nodig, wel is er verkeershinder.

Bron: www.nieuwkoop.nl


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?