Tegoedbon voor energiebesparende maatregelen in huis geldig tot 31 maart

Alle huurders en woningeigenaren van gemeente Nieuwkoop hebben afgelopen jaar een tegoedbon met een waarde van 70 euro ontvangen. Deze tegoedbon is te gebruiken voor energiebesparende maatregelen in huis.
 

De bon kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor de aanschaf van ledverlichting, een waterbesparende douchekop, radiatorfolie of een energiezuinige koelkast.

“Ik was verrast over hoeveel energie je eigenlijk nog kunt besparen als je al veel maatregelen hebt genomen”, zegt wethouder van gemeente Nieuwkoop, Gerben van Duin. “Er is meer mogelijk dan u zelf denkt. Ik moedig daarom iedereen aan om te investeren in energiebesparende maatregelen. Als u dit doet voor 1 april, ontvangt u 70 euro van uw investering terug. Dat is dubbel voordeel, want ook uw energierekening gaat flink omlaag.”

Veel inwoners maakten al gebruik van de bon. Heb je de bon nog niet gebruikt, dit kan tot en met 31 maart. Daarna stopt de regeling. Interesse maar de bon  kwijt? Woningeigenaren kunnen een nieuwe tegoedbon aanvragen via www.odwh.nl. Huurders kunnen hiervoor mailen naar info@nieuwkoop.nl.

Meer informatie over de regeling en de voorwaarden staan op: 

www.duurzaam-nieuwkoop.nl


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?