SV Nieuwkoop: “Gebruik onze accommodatie niet!”

sv nieuwkoop oproep corona

SV Nieuwkoop doet een dringende oproep aan jeugd, ouders, leiders en trainers om geen gebruik te maken van de voetbalvelden. De Nieuwkoopse voetbalvereniging laat weten een grote groep voetballende kinderen te hebben gezien bij de accommodatie, wat in verband met de maatregelen tegen de verspreiding van het Coronavirus niet is toegestaan.

“Vandaag was er een grote groep voetballende jeugd op veld 1, het pannaveldje en het speeltuintje aanwezig. De gemeente heeft de groep weggestuurd. In verband met de maatregelen tegen de verspreiding van het Coronavirus is dit niet toegestaan”, begint SV Nieuwkoop haar oproep.

Hoewel de voetbalvereniging begrip heeft dat de jeugd graag naar buiten wil en een balletje wil trappen, is het niet de bedoeling dat zij gebruik maken van de accommodatie van de vereniging. “Normaal gesproken doen we daar niet al te moeilijk over zolang er maar niets gesloopt wordt en er geen rommel wordt gemaakt. Maar nu kunnen we dit helaas écht niet toestaan”, aldus de voetbalvereniging.

ZIE OOK:

Jumbo Nieuwkoop: “Maak er geen gezinsuitje van”

 Vorige week kwam de overheid met nieuwe maatregelen om de verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk te minimaliseren. Zo moeten alle sportclubs gesloten blijven; doen sportclubs dat niet, dan riskeren zij een hoge boete.

De voetbalvereniging uit Nieuwkoop doet daarom de dringende oproep aan onder andere ouders, leiders en trainers om geen gebruik meer te maken van de accommodatie en hierover te praten met kinderen. “Geef absoluut geen sleutel mee en leg uit waarom de locatie niet gebruikt mag worden”.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?