Strand Zomer opent vanaf 1 juni weer haar deuren

strand zomer nieuwkoop handtekeningen

Vanaf 1 juni opent Strand Zomer weer haar deuren. Er worden voor de beperkte opening wel extra maatregelen getroffen. Zo vind er voordat men plaats kan nemen op het terras een controlegesprek plaats, zodat de strandtent zeker is van de gezondheid van haar gasten. Ook dient er vooraf gereserveerd te worden.

Er mogen daarnaast maximaal 4 personen aan tafel plaatsnemen. Gaat het om een gezin? Dan gelden er andere regels en mogen er meer mensen aan tafel plaatsnemen. Buiten op het terras gelden dezelfde maatregelen, is te lezen in het protocol van de Nieuwkoopse strandtent.

In tegenstelling tot veel andere horecabedrijven bedient het personeel van Strand Zomer gewoon aan tafel. Vertrekken er gasten? Dan worden de tafel, stoelen en menukaarten grondig gereinigd. En daar blijft het niet op: ook wordt er op twee momenten per dag een half uur lang extra schoongemaakt.

Voor het afhalen van eten en drinken hoeft men niet meer binnen: “Voor het afhalen van eten en drinken dien je in de rij te gaan staan bij de gastvrouw/heer, zodat je niet meer naar binnen hoeft”, aldus de strandtent. Desbetreffende gastheer of -vrouw pakt de bestelling bij elkaar. In totaal mogen er maximaal drie mensen wachten. Ook hierbij geldt de bekende maatregel om anderhalve meter afstand te houden.

ZIE OOK:

Zo reageert horeca Nieuwkoop op versoepelingen corona-maatregelen

Voor zowel het afhalen van eten en drinken als bij het plaatsnemen aan een tafeltje vraagt Strand Zomer om zoveel mogelijk contactloos te betalen. Daarbij meldt de strandtent dat haar personeel niet komt werken bij klachten en de handen elk half uur gereinigd worden volgens de voorschriften. Wanneer gasten zich niet aan het protocol – wat op de website van Strand Zomer te vinden is – houden, worden zij verwijderd uit de strandtent.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het laatste nieuws van Nieuwkoop in je inbox?