Stichting !Triggr organiseert PubQuiz voor vrouwen én mannen

pubquiz stichting triggr sportcentrum nieuwkoop

Stichting !Triggr organiseert binnenkort twee PubQuiz edities in Sportcentrum Nieuwkoop: een PubQuiz voor mannen en een editie voor vrouwen. Volgens de stichting heeft de PubQuiz niets te maken met IQ, maar om het vermogen om op het juiste moment het juiste ‘weetje’ uit je geheugen te vissen. Er wordt gestreden in teams van 4 tot 6 personen. De PubQuiz voor mannen vindt plaats op 7 februari, de editie voor vrouwen op 8 februari.

De PubQuiz bestaat negen rondes van tien vragen die in teamverband beantwoord moeten worden. “Van Ivanka Trump via P!nk tot hockeykampioenen, rivieren in Europa, etc: alles kan aan bod komen”, aldus stichting !Triggr. Tussen de rondes door is er tijd voor inviduele rondes, waar kennis getest wordt met een rondje ‘Hoedje op, Hoedje af’. Het team dat na negen rondes de meeste punten heeft behaald, wint de PubQuiz.

Lees ook: Grand Café De Steupel organiseert Guilty Pleasure Party op 8 februari

De PubQuiz wordt gespeeld met teams van 4 tot maximaal 6 personen. De PubQuiz Men Only vindt plaats op woensdag 7 februari, de PubQuiz Ladies only vindt een dag later op 8 februari plaats. Beiden edities worden om 20.30 uur gestart en duren tot ongeveer 23.30 uur, inloop is vanaf 20.00 uur. De locatie is Sportcentrum Nieuwkoop.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het laatste nieuws van Nieuwkoop in je inbox?