Sportcentrum Nieuwkoop opent webshop met merchandise

sportcentrum nieuwkoop

Sportcentrum Nieuwkoop heeft onlangs haar webshop geopend. De virtuele winkel is gevuld met allerlei artikelen: van fysieke producten als petten en shirts tot verschillende trainingen. De SN webshop is vanaf nu te bezoeken.

Het zijn zware tijden voor diverse bedrijven. Ook bij sportscholen in Nieuwkoop zorgt de coronacrisis voor de nodige onzekerheid, gezien deze hun deuren moesten sluiten. Sportcentrum Nieuwkoop denkt nu verder dan inkomsten vanuit abonnementsvormen en lanceerde onlangs haar eigen webshop:  “Vanaf vandaag hebben we een officiële webshop van Sportcentrum Nieuwkoop! Koop een van onze producten en laat zien dat je ons steunt”, aldus de sportschool.

ZIE OOK:

De Nieuwkoper opent webshop: ‘Loop erbij als een échte Nieuwkoper’

In de webshop kan men terecht voor diverse sportartikelen, waaronder een bidon en handdoek setje. Ook zijn er verschillende t-shirts te koop en zelfs een Sportcentrum Nieuwkoop cap met een speciaal ontworpen logo. Alvast een training aanschaffen of cadeau doen, om later op afspraak in te plannen? Ook dat is mogelijk: neem hier een kijkje bij alle producten.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het laatste nieuws van Nieuwkoop in je inbox?