Sinds introductie van nieuw trainingsconcept staat telefoon bij Robey’s Gym roodgloeiend

egym robeys gym slaat aan

Nieuwkoops sportcentrum Robey’s Gym lanceerde zes weken geleden eGym, een nieuw trainingsconcept wat bestaat uit een circuit met verschillende krachttoestellen. Volgens de sportschool staat de telefoon sinds de introductie roodgloeiend en zijn de leden en nieuwe bezoekers erg enthousiast over deze manier van trainen.

Eigenaar Rob Straver wist dat eGym iets unieks was, maar had zo’n opkomst niet verwacht: “We wisten wel dat we iets unieks in huis gehaald hadden op het gebied van fitheid & vitaliteit. En natuurlijk weet je dat steeds meer mensen bewust bezig zijn met hun gezondheid, maar deze opkomst hadden we niet verwacht. Onze agenda staat bijna helemaal vol en de leden zijn razend enthousiast,” aldus Straver.

Lees ook:  Gezondheidsbeurs in Theater Kaleidoskoop in Nieuwkoop

Trainingsconcept eGym is een circuit van acht slimme krachttoestellen en belooft meer resultaat in minder tijd. De toestellen binnen het circuit hoeven – in tegenstelling tot klassieke krachttoestellen – niet ingesteld te worden. Ideaal volgens een enthousiaste sporter van Robey’s Gym: “Het is ideaal: ik hoef geen gewichten of zittingen in te stellen. Dat doen de toestellen automatisch. En omdat ik steeds per minuut een ander toestel moet doen, is het afwisselend en leuk. Bovendien voel ik me beter dan ooit tevoren!”.

Robey’s Gym laat aan De Nieuwkoper weten dat iedereen de eGym-cirkel voor een proefmaand en geheel vrijblijvend uit mag komen proberen. Hiervoor kan een afspraak gemaakt worden via info@robeysgym.nl.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het laatste nieuws van Nieuwkoop in je inbox?