Robey’s Gym: ‘Nogmaals bedankt voor jullie geduld’

robey's gym zijkant

Robey’s Gym komt na tientallen live video’s op Facebook nu ook met een corona update. De Nieuwkoopse sportschool dankt haar leden voor het hebben van geduld en laat weten verheugd te zijn dat de buitenlessen zo goed worden ontvangen. Robey’s Gym is op dit moment nog in afwachting tot de volgende definitieve protocollen, die hoogstwaarschijnlijk bij de volgende persconferentie kenbaar worden gemaakt.

“Beste leden van Robey’s Gym, via deze weg willen wij jullie nogmaals bedanken voor jullie geduld. Wij zijn verheugd te zien dat de buitenlessen zo goed ontvangen worden en hopen dat iedereen een beetje zijn draai heeft kunnen vinden in het reserveren van de lessen via de Sportivity-app”, begint de Nieuwkoopse sportschool aan de Maarten Freeke Wije haar update.

De app bevalt zelfs zo goed, dat de sportschool laat weten deze langer te gaan gebruiken, zelfs als men weer binnen kan sporten:  “Als wij weer binnen mogen sporten zullen lessen, e-gym en fitness eveneens via de app gereserveerd moeten worden. Wij wachten nog op e-mailadressen van gezinsleden & partners. E-mailadressen kunnen opgeven worden via info@robeysgym.nl”.

ZIE OOK

Online groepslessen van Robey’s Gym razend populair

Wel laat Robey’s Gym nog weten in afwachting te zijn over nieuwe protocollen: “Verder zijn wij nog in afwachting van de definitieve protocollen. Dan weten wij bijvoorbeeld de aantallen die naar binnen mogen. De volgende persconferentie is aanstaande woensdag 24 juni, dan hopen we meer te weten”, aldus de Rob en Cato.

ZIE OOK

Tientallen Nieuwkopers volgen live workout van Robey’s Gym


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het laatste nieuws van Nieuwkoop in je inbox?