De Nieuwkoper Prikbord

Heb jij iets te verkopen? Een fiets, voetbal, kruiwagen, boormachine, kast. Of zoek je iets? Een opknappertje, een boek of een tweedehands laptop. Of zou je geholpen zijn met een dienst, zoals een hulp in de huishouding, een klusser, een oppas of bijvoorbeeld een tuinman/-vrouw? Maak dan gebruik van een gratis prikkertje op het De Nieuwkoper Prikbord.

Het prikkertje is tot een verkoopprijs van €75 gratis te plaatsen voor particulieren en je moet in gemeente Nieuwkoop wonen. Heeft je prikkertje een commerciële insteek of ben je een particulier en bied je iets aan vanaf €75, dan vragen wij per plaatsing €25.

 

Te koop

12-08 Spannende kinderboekenreeks Avontureneiland. 3 boeken voor €4,- Ter Aar. Contact: Anke, ankesteffers@hotmail.com

Gratis af te halen

02-08 Sluier goudstaart goudvissen, 6 stuks, en guppen. “Mijn zoon kan er niet meer voor zorgen. We hebben ook guppen. mogen ook weg. Aquarium houden we, dus u zult ze zelf een nieuw huis moeten geven.” Zevenhoven. Contact: J.M. Smulders, postbak-mar@xs4all.nl.


Te koop

20-07 Engels ledikant tweepersoons (spijlen voor en achter) 160 cm br, 200 cm lang (geen matras). €25,- Nieuwkoop. Contact: Peter Vos, penovos@kpnmail.nl of 06-23974660.

Gezocht

17-07 Grasland voor schapen, voor een paar weken ca 10 schapen op te kunnen laten grazen. Omgeving Noorden – Nieuwkoop – Zevenhoven. Contact: Henk van der Peet, tel 06-53150741.