Politie draagt Kei Tof steentje bij

Het politieteam Kaag en Braassem/Nieuwkoop is druk in de weer geweest met het beschilderen van een flink aantal stenen. Op deze manier willen ze de kinderen uit gemeente Nieuwkoop en Kaag en Braassem wat vermaak bieden.

Het politiekorps schrijft op Facebook: “Komende week begint voor de meeste scholen de vakantie. Wij vonden het leuk om voor jullie iets te maken, waarmee je buiten aan de slag kunt en een glimlach op je gezicht krijgt. Via de Facebooksites: Kei Tof K + B en Kei Tof Nieuwkoop raakten wij geïnspireerd om ons steentje bij te dragen.”

De agenten hebben al hun steentjes overal in de twee gemeentes verstopt. “Dat wordt dus zoeken, zoeken, zoeken om te laten zien dat je een echte speurneus bent. Vind je een steen van ons, dan kan je deze op een andere plek verder laten zwerven om een ander blij te maken. Zo helpen we elkaar een beetje.”

Taggen

Ze roepen op een foto te maken wanneer kinderen een steen gevonden hebben. “Gewoon ons taggen op Instagram of Facebook. Ook een vermelding op Kei Tof is leuk natuurlijk. We hopen dat jullie er veel plezier aan beleven. Fijne vakantie namens ons!”, aldus het Kaag en Braassem/Nieuwkoop team.

Bron: Facebook Politie Kaag en Braassem


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?