Optreden Café Inn ’t Lely Veldt uit voorzorg gecanceld vanwege coronavirus

coronavirus afgelast optreden cafe lely veldt

Café Inn ’t Lely Veldt heeft het live optreden van Up Around the Band op zaterdag 14 maart gecanceld. Het café laat weten het optreden te cancelen uit voorzorg vanwege het coronavirus. Up Around the Band zou optreden in plaats van The Endless Floyd Sound, die eerder cancelde. 

Het zit Café Inn ’t Lely Veldt niet mee: waar The Endless Floyd Sound eerder annuleerde, maar er gelukkig een vervangende band werd geregeld dankzij Up Around the Band, wordt de avond op 14 maart nu opnieuw afgelast.

Café Inn ’t Lely Veldt laat aan De Nieuwkoper weten het onverstandig te vinden om het optreden door te laten gaan vanwege het coronavirus: “Spijtig genoeg moeten we het optreden van Up Around the Band afgelasten. Vanwege het coronavirus lijkt het ons onverstandig om dit door te laten gaan”, aldus het café in Nieuwveen.

Lees ook: Coronabesmetting Nieuwkoop: Nieuwkoper (56) test positief op Corona

Vanmorgen maakte GGD Hollands Midden bekend dat de eerste coronabesmetting in Nieuwkoop een feit is. Een Nieuwkoopse man (53) testte positief op Corona. Ook in Bodegraven-Reeuwijk werd eerder deze week de eerste inwoner positief getest op het virus.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het laatste nieuws van Nieuwkoop in je inbox?