Ook Pilates Plus mag weer bij Bakker & De Vos

Wat betreft sporten is er steeds meer mogelijk. Na de herstart van de FysioSport mogen sinds 5 juni ook de groepslessen weer starten en dus ook de Pilates Plus groepen bij Bakker & De Vos.

Training van de rompspieren is belangrijk voor een goede houding en ter voorkoming van nek- en rugklachten. “In de Pilates Plus groepen van Bakker & De Vos ben je verzekerd van een optimale begeleiding door het Pilates Plus team van het centrum”, vertelt Teun Bakker. “Met veel enthousiasme verzorgen zij de trainingen op verschillende dagen en tijden in Nieuwkoop. Ook in Ter Aar gaan er, bij voldoende belangstelling, groepen van start.”

Core Stability of Pilates training is een fitnessmethode die erg geschikt is voor mensen met rug- of nekklachten. Ook mensen zonder klachten kunnen via deze training werken aan een betere houding en een sterkere romp, bijvoorbeeld ter ondersteuning  van andere sporten. De sterkere spieren ontlasten de rug waardoor de kans op klachten en blessures afneemt. “Bijkomend voordeel is dat je er door de strakkere spieren ook nog beter gaat uitzien.”

“Door de Pilates-training af te wisselen met conditieonderdelen uit de normale fitness wordt de training levendiger, dynamischer en intensiever én effectiever dan bij alleen Pilates-oefeningen. Vandaar ook de naam Pilates Plus.”

Aan de slag? Bel 0172-575261 of 0172-603195, mail naar info@bakkerendevos.nl of stuur een WhatsApp bericht naar 06-57821791. Een keer vrijblijvend meedoen om te ervaren of Pilates Plus iets is, kan altijd.

www.bakkerendevos.nl


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?