Ondernemers Kennedyplein komen met alternatieve jaarlijkse decemberactie

nieuwkoop decemberactie

Foto: Ondernemers van het Kennedyplein schenken kerstpakketten aan de Lions, die deze aan gezinnen uitreiken. © Kennedyplein/Facebook

De ondernemers van het Kennedyplein in Nieuwkoop hebben een andere invulling gegeven aan de jaarlijkse decemberactie. Er is gekozen om 20 kerstpakketten samen te stellen, die door de Lions uitgereikt zijn aan gezinnen die het goed kunnen gebruiken.

De decemberactie is een begrip in Nieuwkoop. Bij verschillende ondernemers van het Kennedyplein krijgen klanten in de maand december normaalgesproken vouchers waarmee zij kans maken op mooie prijzen. Dit jaar niet; vanwege het coronavirus is er gekozen om kerstpakketten samen te stellen voor gezinnen die dit hard nodig hebben.

ZIE OOK

Smullen: kerstlekkernijen van banketbakkerij Stevers in de schappen bij Jumbo

“Dit jaar hebben de ondernemers van Het Kennedyplein besloten om een andere invulling te geven aan de jaarlijkse decemberactie. Dit jaar hebben we 20 lekkere kerstpakketten samen gesteld en deze zijn door de Lions uitgereikt aan 20 gezinnen, die het hééél goed kunnen gebruiken! Mooi om met elkaar (juist) in deze gekke tijden, wat voor een ander te kunnen betekenen”, aldus de deelnemende ondernemers.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?