NSV’46 verlengt contracten met trainers

Trainers Robert Swart en Arie van der Laan verlengen hun contract bij NSV’46. ©NSV’46

De Noordense Sportvereniging ‘46 heeft de contracten met de trainers Robert Swart en Arie van der Laan voor een jaar verlengd.

Tijdens de nieuwjaarsspeech van NSV’46 op zaterdag 2 januari gaf voorzitter Wilfred Geerlof aan dat de contracten met hoofdtrainer Robert Swart en jeugdtrainer Arie van der Laan met een jaar verlengd worden. Goed nieuws voor de club.

Ondanks de Covid-maatregelen gaan de (jeugd)trainingen gewoon door en ook op zaterdag traint Van der Laan met diverse jeugdteams. Voor de senioren is dit lastiger. Mochten zij aan het eind van de eerste reeks maatregelen nog in viertallen trainen – wat diverse spelvormen en (voetvolley)spelletjes mogelijk maakte – sinds de aangescherpte maatregelen mogen zij alleen nog in tweetallen trainen. En dan valt het niet mee om spelers gemotiveerd te houden. Ook het feit dat totaal onbekend is wanneer weer echt gevoetbald kan worden, helpt niet. Toch wil trainer Robert Swart graag weten wat er nog meer speelt bij NSV’46 en daarom is hij ook af en toe op de zaterdag op sportpark De Koet te vinden om bij de jeugdtrainingen te kijken.

NSV’46 hoopt dat komend seizoen weer een normaal seizoen gedraaid kan worden. Als dat inderdaad het geval is, zullen Swart en Van der Laan ervoor zorgen dat zij én de spelers er klaar voor zijn.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?