Nieuwkoopse Stefanie (20) maakt speciale high tea pakketjes voor Pinksteren

stefanie peijnenburg

Foto: Stefanie met een van haar zelfgemaakte high tea pakketjes. © Stefanie Peijnenburg

Stefanie Peijnenburg (20) bedenkt regelmatig acties om deze tijd iets dragelijker en lekkerder te maken. Zo introduceerde de Nieuwkoopse eerder een high tea voor Pasen en Koningsdag en verzorgde ze voor Moederdag een compleet ontbijt. Nu is het tijd voor een high tea voor Pinksteren, gevuld met zeven lekkernijen.

Het high tea pakket voor Pinksteren is gevuld met stoopwafel muffin, wrap, boterkoek, brownie, worteltaart, quiche en kaasstegels. Om deze high tea in huis te halen betaal je € 8,95. Wees er wel snel bij: Stefanie maakt er 150.

De high tea voor Pinksteren kan eenvoudig besteld en opgehaald worden op zondag 31 mei. Ook behoort bezorgen tot de mogelijkheden, wel alleen in de gemeente Nieuwkoop en tegen € 1,- bezorgkosten. Bestellen kan door een privé berichtje te sturen via Facebook.

ZIE OOK:

De Hollandse Leeuw wordt ‘Grand café’, maar blijft authentiek

Stefanie kan niet goed stilzitten en bedenkt daarom zo nu en dan leuke acties: “Ik vind het super leuk om dit te mogen doen voor iedereen die elkaar wil verassing of toch nog een gezellige middag willen hebben met elkaar”, vertelt de enthousiaste Nieuwkoopse aan De Nieuwkoper.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het laatste nieuws van Nieuwkoop in je inbox?