Nieuwkoop vindt: Reacties op plannen De Visotter

De Nieuwkoper plaatste gisteren een verhaal over Chaletpark De Visotter in Woerdense Verlaat dat plaats moet maken voor een vakantiebungalowpark. Veel volgers op Facebook reageerden op de plannen.

Lees: Stacaravans De Visotter moeten plaats maken voor vakantiebungalows

Connie is duidelijk: “Alles draait om geld, om bewoners wordt niet gedacht, schande!”

Janneke schrijft: “Verschrikkelijk om na zoveel jaar te horen te krijgen dat je weg moet.”

Claudia legt de link met camping De Roerdomp in Nieuwkoop wat in 2007 eenzelfde lot beschoren was: “De pijn van destijds De Roerdomp voel ik nogūüėĘ.”

Richard haalt de tijd aan De Roerdomp ook aan: “Ik vind het heel erg voor deze mensen. Ik heb op de camping in Nieuwkoop gestaan. Wij moesten toen ook weg, omdat de gemeente er dure woningen ging bouwen ten koste van alle mensen die er al jaren stonden en hun ziel en zaligheid in hun stukje grond en caravan hadden gestoken. Maar ja, geld gaat voor alles en Jan met de pet delft het onderspit.” En hij schrijft verder: “Ik heb het vanaf die tijd nergens meer echt naar mijn zin gehad.”

Menno schrijft: “Money talks helaas ūü§®. En een gemeente die zich totaal afzijdig houdt. Ben benieuwd hoe een en ander verloopt bij het afgeven van vergunning en dergelijke ūüßź.”

“Triestig,” reageert Pascal, “Wij kwamen vanuit Belgi√ę √©√©n of soms twee keer per jaar gedurende veertien dagen logeren op de camping om te vissen. Helaas zag je de afgelopen jaren de staat van de camping achteruit gaan. Vorig jaar in september nog geweest en de eigenaar repte met geen woord over de verkoop, alhoewel we toen reeds vernamen van de plaatselijke mensen dat er iets op til was. Een vriend van ons heeft zelfs nog gereserveerd voor twee weken juni dit jaar en er werd hen niets hieromtrent meegedeeld.”
 

Rebeca draagt een oplossing aan: “Economie moet zeker (in deze tijd) kunnen doorgaan. Kan het niet samen?”

Ook reageren?

Op onze Facebookpagina kun je mee discussi√ęren over deze kwestie of je kunt een reactie op dit, of het vorige, artikel op deze website achterlaten. Scroll naar onderen waar je ‘Geef een reactie‘ tegenkomt.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?