Nieuwe Vomar Ter Aar: ‘Overzichtelijk, ruim en een groot aanbod’

nieuwe vomar ter aar

Foto: Ingang van de nieuwe Vomar in Ter Aar. © De Nieuwkoper, archief

De nieuwe Vomar in Ter Aar heeft afgelopen weekend officieel haar deuren geopend. De supermarkt – gelegen achter de Intratuin – organiseerde op 2 november verschillende openingsactiviteiten. Zo gaf Marco de Hollander een exclusief optreden, was er een voetbalmuur en maakten klanten kans op verschillende prijzen door aan een rad te draaien. Wij brachten vanmorgen een bezoekje aan de supermarkt.

Bij het oprijden van het terrein van de Intratuin zien we gelijk de opvallend rode vlaggen wapperen, om en om met die van de Intratuin. De Vomar is gelegen achter de Intratuin; je rijdt rechts langs de Intratuin een brug over om vervolgens bij de enorme parkeerplaats terecht te komen. De supermarkt in Ter Aar heeft nagedacht over mindervaliden: deze kunnen hun auto parkeren op een van de velen invalidenplekken recht voor de supermarkt.

Lees ook: Opening Vomar Ter Aar op zaterdag 2 november: alles wat je moet weten

Het assortiment van de nieuwe Vomar Ter Aar is enorm. Naast de grote hoeveelheid bekende merken en producten, ontdekken we ook robotstofzuigers, steelstofzuigers en andere gadgets in het assortiment. Ja, voor stofzuigers kopen ben je bij de supermarkt dus ook aan het juiste adres. Voor brood kan men terecht bij een ruim opgezette broodwand, met daarin tientallen verse broodjes die alleen – vanwege de hygiëne – met behulp van een brood-tang gepakt kunnen worden.

verse broodafdeling vomar ter aar
De wand met verse broodjes in de nieuwe supermarkt © De Nieuwkoper

De gangpaden zijn breed: dankzij de brede paden kunnen er makkelijk twee winkelwagens parallel aan elkaar passeren. Is een gangpad dan tóch bezet, dan kunnen klanten deze omzeilen vanwege handig opgedeelde paden. Lang in de rij staan bij het afrekenen al hoogstwaarschijnlijk zelden voorkomen: dankzij een automatisch tellend kleingeld-systeem hoeven kassières niet meer het geld in handen te nemen en dit na te tellen.

fruitafdeling vomar ter aar
De AGF afdeling van de nieuwe supermarkt, direct bij binnenkomst. © De Nieuwkoper

nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?