Nieuwe hardloopgroep voor beginners bij Bakker & De Vos in Ter Aar

Het buitensporten is weer mondjesmaat toegestaan en ook het weer wordt langzaam beter. Daarom start Cora Broer, hardlooptrainer bij Bakker & De Vos, Centrum voor bewegen en gezondheid, in Ter Aar een nieuwe groep voor beginnende hardlopers.

Donderdag 20 mei om 20:45 uur gaat Cora Broer, alweer voor de 24ste keer in Ter Aar, met een hardloopgroep voor beginners van start. Deze groep traint gedurende drie maanden met als doel het volbrengen van een duurloop van 5 kilometer in een tijd van rond de dertig minuten.

De groep traint vanaf Gezondheidscentrum De Aar aan de Aardamseweg 73 op de donderdag van 20:45 tot 21:45 uur. Voor de beginnende hardloper is deze loopgroep de manier om onder professionele begeleiding te beginnen met hardlopen: Met een aantal gelijkgestemden de uitdaging aangaan,  het hardlopen oppakken en werken aan looptechniek en conditie.

Doorstroming mogelijk

Na deze hardlooptraining bestaat de mogelijkheid om door te stromen naar één van de vaste hardloopgroepen van het centrum.

Om aan de coronamaatregelen te voldoen, trainen de deelnemers in kleine groepjes en houden onderling afstand.

Inschrijven kan rechtstreeks via Pay n Plan: download de app, maak een account aan en schrijf je in. Dit kan ook via deze link, in de agenda Buitensporten kun je de juiste groep kiezen. Aanmelden kan ook bij Cora via 06-24724265, via de receptie van Bakker & De Vos op 0172-575261 of 0172-603195, een mail naar info@bakkerendevos.nl  of een WhatsApp, 06-57821791.


Jouw bericht op De Nieuwkoper?
Mail jouw persbericht naar redactie@nieuwkoper.nl en maak kans op plaatsing op deze populaire website. Het liefst met een liggende foto (breder dan hoog).


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?