Nico van Lent vertelt verhalen in ‘winterse sfeer’ in bibliotheek Ter Aar en Nieuwkoop

nico van lent bibliotheek rijn en venen

In de bibliotheek van Ter Aar en Nieuwkoop komt Nico van Lent verhalen vertellen in winterse sfeer. Met een divers repertoire neemt Van Lent de luisteraars mee op avontuur om ze te verrassen, te laten lachten of ze te ontroeren. De verhalen worden verteld aan kinderen van 8 tot 12 jaar en kinderen van 4 tot 8 jaar.

“Nico van Lent van ‘Stichting Vertellen’ vindt niets zo mooi als het vertellen van een verhaal”, meldt Bibliotheek Rijn en Venen aan De Nieuwkoper. Het repertoire van Nico van Lent bestaat uit bewerkingen van klassiekers als Repelsteeltje en Het Vrouwtje van Stavoren, uit Japanse zen verhalen, uit verhalen uit de Joodse traditie, maar ook uit griezelverhalen en Kerstverhalen.

Lees ook: Van 25 tot en met 30 december kerststal te bewonderen in Noordense kerk

Er is een speciale voorstelling voor kinderen van 4 tot 8 jaar en voor kinderen van 8 tot 12 jaar. In Ter Aar wordt er op maandag 23 december voorgelezen van 14.30 tot 15.00 uur voor kinderen van 4 tot 8 jaar en van 15.30 tot 16.00 uur voor kinderen van 8 tot 12 jaar.

In de bibliotheek van Nieuwkoop vindt dit plaats op zaterdag 28 december: van 10.30 tot 11.00 uur voor kinderen van 4 tot 8 jaar en van 11.15 tot 11.45 uur voor kinderen van 8 tot 12 jaar.

De toegang is gratis, maar de organisatie vraagt wel van te voren te reserveren. Meer informatie is te vinden op de website van Bibliotheek Rijn en Venen.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het laatste nieuws van Nieuwkoop in je inbox?