Muziekvereniging Aer en Amstel laat zich horen op de Langeraarse plassen

Door de lager wordende temperaturen begon het bij veel mensen vorige week te kriebelen. Ook bij muziekvereniging Aer en Amstel kriebelde en jeukte het, muzikaal wel te verstaan. Want bij goed schaatsijs hoort natuurlijk een dweilorkest.

En laat Muziekvereniging Aer en Amstel uit Nieuwveen / Langeraar deze nou precies in haar geledingen hebben; Dweilorkest Met de kraan open.

Menigeen zocht de schaatsen op en plande een heerlijke schaatstocht, Muziekvereniging Aer en Amstel stak de koppen bij elkaar om een dweilorkestoptreden te geven, rekening houdend met de geldende maatregelen.

En Met de kraan open heeft zich laten horen. Zondag 14 februari verzorgde het orkest op meerdere plekken langs de Langeraarse Plassen optredens. Met veel plezier gaven de muzikanten van het orkest alle voorbijgangers  op de schaats een muzikale steun in de rug en stuwde de sfeer langs de plassen verder omhoog.

In afwachting van de maatregelen rondom COVID-19 ziet Aar en Amstel  er naar uit om zo snel mogelijk weer live op te treden.

Welkom bij muziekvereniging Aer en Amstel


Jouw persbericht op De Nieuwkoper?
Mail jouw persbericht naar redactie@nieuwkoper.nl en maak kans op plaatsing op dit populaire medium. Het liefst met een liggende foto (breder dan hoog) erbij.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?