Musicalgroep EigenWijs collecteert digitaal

Een scène uit de musical ‘Durf te dromen’. ©Musicalgroep EigenWijs

Musicalgroep EigenWijs uit Nieuwkoop doet deze week mee aan de jaarlijkse collecte van het Prins Bernhard Cultuurfonds. De collecte is voor de tweede keer mobiel. Via appjes, mailtjes en social media is het mogelijk te doneren. De volledige opbrengst gaat naar EigenWijs.

Dit jaar geen musical mét publiek voor de sterren van EigenWijs. De musicalgroep neemt de musical dit jaar op als film. Deze eenmalige nieuwe manier van musical brengt wel een uitdaging met zich mee: geen opbrengst uit kaartverkoop. Normaal gesproken wordt de investering die de musical met zich meebrengt, betaald uit de opbrengst van de kaartverkoop, dit jaar is dit niet mogelijk; een gat in de begroting.

Daarom roept de musicalgroep iedereen op te doneren om het gat een beetje te dichten. Het streefbedrag is 800 euro. Een deel van de kosten zit dit jaar in de aanpassingen die gedaan moesten worden voor het decor. Dat is toch wat anders dan voor een live musical.

Doneren kan heel eenvoudig via deze link.

EigenWijs Nieuwkoop

Musicalgroep EigenWijs Nieuwkoop is een eigenwijze, gezellige en gepassioneerde Nieuwkoopse vereniging, die ieder jaar een spetterende musical in een echt theater presenteert. EigenWijs bestaat uit een groep gemotiveerde kinderen en mensen die zowel voor als achter de schermen hard werken om veel te bereiken. Amateurs+ kunnen we ze noemen.

www.musicalgroep-eigenwijs.nl


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?