Leonie van der Wal (29) organiseert zangworkshop ‘Eéndagskoor’

leonie van der wal

Beeld: Zangeres en zangcoach Leonie van der Wal © L. van der Wal

Sinds kort woont zangeres en zangcoach Leonie van der Wal (29) in Nieuwkoop. Zingen is leuk en gezond en daarom organiseert Leonie op zaterdag 26 september een zangworkshop in de Kaleidoskoop in Nieuwkoop. Een koorbeleving van 13:00 tot 16:00 uur. Niks moeilijks, maar vooral lekker zingen.

Leonie studeerde aan het Rotterdams Conservatorium en speelde daarna in muziektheater-voorstellingen. Voor stichting Diva Dichtbij zingt Leonie voor ouderen in verzorgingshuizen. Muziek raakt, verbindt, brengt herinneringen terug of laat je juist even je verdriet vergeten. ‘In deze tijden hebben we muziek extra hard nodig’, aldus Leonie. We kunnen allemaal wel wat plezier gebruiken. Natuurlijk moet dat wel veilig. In de theaterzaal van de Kaleidoskoop in Nieuwkoop is een goedwerkend ventilatiesysteem en is er ruimte voor max. 35 mensen op 1.5 meter afstand.

Namens het Charles Vermeer Zanginstituut dirigeert Leonie van der Wal popkoor Ruby. Leonie: “Zingen in een koor is een unieke ervaring: Je stem gaat op in de koorklank en ook de lol die je samen hebt wordt versterkt in een koor. Ik gun iedereen deze ervaring.” Zo is het idee voor een Eéndagskoor ontstaan. Leonie hoopt via deze workshop kennis te maken met de inwoners van Nieuwkoop en omgeving.

ZIE OOK

Akoestisch duo Refined uit Boskoop treedt op in de Muziektent

In één middag leer je een eenvoudig meerstemmig lied van The Beatles. “With a little help from my friends” past goed bij deze tijd waar we samen de verantwoordelijkheid dragen voor ieders gezondheid. Zingen is ook nog eens bewezen heel goed voor je gezondheid. Het werkt stressverlagend, zorgt voor meer zuurstof in je bloed en geeft een geluksgevoel.

Zing je mee? Stuur dan nu een mail naar: info@leonievanderwal.com. We zingen 26 september van 13:00 – 16:00 uur. De kosten voor de workshop bedragen 15 euro. Iedereen is welkom!


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?